2015-03-28 08:14:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Romantikus este vár Önre

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap a Kos jegyében jár. Az új kezdeményezések időszaka ez, melyet az új tervek kialakulása jellemez. Most igazán önmaga lehet, és a legjobbat hozhatja ki az életéből.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kapcsolatba lépett a Jupiterrel: most dől el a következő két év irányvonala, amit most elhatároz és elkezd, az két éves időszakra szól. Ma biztosan nem lesz magányos, romantikus este vár önre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Jupiter minden erejével segíti önt, ezért tele van energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy előtérbe tolja magát, bemutatókat tartson és képviselje az érdekeit. Bármit tehet, csak ne ücsörögjön tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztana el vele.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Két lassú bolygó is támadja a Rák jegyét. Az a rengeteg energia, amit most magában érez, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült, dühödt viselkedésre hajlamosítja, hacsak le nem dolgozza megfelelő módon, például sportolással.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Számos ötlete és elképzelése támad, ezek azonban több bosszúságot okozhatnak, mint hasznot. Éppen ezért nem jó nap a mai a változtatásokra, a kezdeményezésekre. Radikális újításokat semmiképpen se hajtson végre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Energikussága és a saját képességeibe vetett hite kockázatvállalásra sarkallhatja, és most számíthat is a sikerre, ha a tervei vagy beruházásai megalapozottak. A mai bolygóállások szerencsét hozhatnak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter kellemes fényszöge óriási lehetőségeket kínál, s az energia is adva van ezekhez. Megnő az optimizmusa, és bőségesen akad a kedvére való tennivaló is, melyek anyagi hasznot hozhatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ne költekezzen, inkább gyűjtsön. Jó bevételi időszaknak látszik ez, ami bőkezűvé és nagyvonalúvá teheti, de ezt később megbánhatja. Tartsa nyitva a szemét és a fülét, mert új ajtók nyílhatnak meg ön előtt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében jól kapcsolódik a Naphoz. Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozzon, személyes fejlődésével foglalkozzon, céljai felé törjön, és képviselje a saját érdekeit. Pozitív hozzáállásával bevonzza a szerencsét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik, de ez néha túlzásokra és meggondolatlanságra vezet. Na hajszolja magát, kerülje a kockázatokat, a túlzott lelkesedést és a helytelen ítélkezést, mert ezek veszteséget hozhatnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Délidőben konfliktusba keveredhet, amit sikerül megoldania, de a jó kedélye és a vidámsága csak késő délután tér vissza. Ehhez bizony össze kellene hívnia a barátait egy vacsorára.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz és a Szaturnusz még intenzívebbé teszik az érzelmi életét. Nagyszerű lesz a napja, ha olyanokkal tudja megosztani, akikkel egy hullámhosszon van. Este menjen el szórakozni a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: